Neophodna i rekonstrukcija saobraćajnica

Novi nadvožnjak umesto „tobogana“ ka Banovom Brdu

BiznisInfrastrukturaSrbija

23.7.2024 08:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Novi nadvožnjak umesto „tobogana“ ka Banovom Brdu Novi nadvožnjak umesto „tobogana“ ka Banovom Brdu
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za tehničku kontrolu tehničke dokumentacije za izgradnju nadvožnjaka u Kirovljevoj ulici, a vrednost nabavke... Novi nadvožnjak umesto „tobogana“ ka Banovom Brdu

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za tehničku kontrolu tehničke dokumentacije za izgradnju nadvožnjaka u Kirovljevoj ulici, a vrednost nabavke procenjena je na 3,3 miliona dinara bez PDV-a, objavila je eKapija.

Na ovoj lokaciji već postoji nadvožnjak koji je u lošem stanju i preko kojeg se odvija samo laki putnički saobraćaj.

Autobuski i teretni saobraćaj, koji se kreće prema Banovom brdu se usmerava na petlju Hipodrom, što izaziva dodatno usporenje saobraćaja u smeru ka Banovom brdu i Rakovici.

Postojeća konstrukcija nadvožnjaka, koja je u lošem stanju, predviđena je za rušenje, jer se i trasa novoprojektovanog nadvožnjaka i pripadajućih rampi prema planu ne poklapa sa trasom postojećeg nadvožnjaka.

Osim izgradnje novog nadvožnjaka neophodna je rekonstrukcija i proširenje postojećih pristupnih saobraćajnica, stoji u dokumentaciji u koju je uvid imala eKapija.

  • KIMCHI

    23.7.2024 #1 Author

    Prvo rupe da se srede, lako cemo za nadvoznjake

    Odgovori

  • SUNCICA

    23.7.2024 #2 Author

    Kod nas da se rese rupe, i da li je moguce da ne mogu da iznivelisu sahte da budu u ravni sa kolovozom, Pozeska je bas katastrofa

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.