POČELI LETOVI SA AERODROMA U NIŠU Wizz Air potpuno obnovio sve linije ka Evropi

SrbijaTurizamVesti

5.6.2020 15:18 Autor: Julijana Vincan 1

POČELI LETOVI SA AERODROMA U NIŠU Wizz Air potpuno obnovio sve linije ka Evropi POČELI LETOVI SA AERODROMA U NIŠU Wizz Air potpuno obnovio sve linije ka Evropi
Letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, aviokompanija „Wizz Air“ kompletno je obnovila svoj redovan putnički aviosaobraćaj na aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu. Ovo je... POČELI LETOVI SA AERODROMA U NIŠU Wizz Air potpuno obnovio sve linije ka Evropi

Letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, aviokompanija „Wizz Air“ kompletno je obnovila svoj redovan putnički aviosaobraćaj na aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu. Ovo je usledilo nakon donošenja odluke o otvaranju graničnog prelaza.

Od petka iz Niša, avioni pomenute kompanije, lete ka pet destinacija. Time je u Niš potpuno vraćen redovan putnički aviosaobraćaj „Wizz Aira“, na nivo pre proglašenja pandemije. Najavljeno je i povećanje broja letova ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula.

Foto: Pixabay.com

Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja aviokompanije „Air Serbia“ od 16. juna, a prema informacijama kompanije „Ryanair“, povratak na niški aerodrom najavljen je za avgust.

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i povećanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma „Morava“ u Kraljevu, sa kog je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...