Srpska asocijacija menadžera nastavlja da edukuje lidere budućnosti

Počeo upis druge generacije SAM akademije

BiznisMoja firmaPoslovanjePreduzetnikSrbija

14.3.2022 09:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Počeo upis druge generacije SAM akademije Počeo upis druge generacije SAM akademije
Edukativni program Srpske asocijacije menadžera – SAM Akademija, pokreće upis za drugu generaciju polaznika. Akademija je pokrenuta prošle godine, sa ciljem usavršavanja menadžera i... Počeo upis druge generacije SAM akademije

Edukativni program Srpske asocijacije menadžera – SAM Akademija, pokreće upis za drugu generaciju polaznika. Akademija je pokrenuta prošle godine, sa ciljem usavršavanja menadžera i preduzetnika, budućih lidera koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Upis za drugu generaciju SAM Akademije počeo je 11. marta i trajaće do 1. aprila. Predavanja počinju početkom sledećeg meseca i biće dostupna menadžerima koji žele da se razvijaju i jačaju svoje profesionalne performanse uz neka od najuspešnijih imena iz biznis zajednice.

Kroz vremenski period od pet meseci, polaznici će pratiti 14 interaktivnih predavanja, studija slučaja, online i uživo, a na kraju dobijaju sertifikate o završenom programu.

„SAM Akademija je specifičan, jedinstven projekat, koji nije bilo lako pokrenuti i realizovati u vreme pandemije, zato moram da istaknem da smo vrlo ponosni što smo prvu generaciju izveli sa velikim uspehom. Srpska asocijacija menadžera nastavlja posvećeno da radi na razmeni znanja i iskustva, kao i na unapređenju poslovne zajednice. Nastavkom ovog ekskluzivnog edukativnog programa, želimo da ojačamo novu generaciju menadžera, i podržimo karijerni razvoj koji vodi ka liderskim pozicijama. Čast nam je što ćemo i ove godine imati sjajne predavače, među kojima su naši istaknuti članovi, kao i specijalni gosti, a očekujemo da će i ova godina biti dinamična i od velike vrednosti za sve učesnike“, rekao je Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a.

SAM Akademija po svojoj strukturi, širini tema i reputaciji predavača koje okuplja, predstavlja novinu u biznis zajednici u regionu. Najveću vrednost programa čine više od 20 predavača, profesionalnih menadžera i lidera, sa iskustvom, znanjem i posebnom motivacijom da dele svoju praksu koja se ne može naći u knjigama.

Prilikom izbora tema predavanja, birale su se one najrelevantnije, najaktuelnije, okrenute budućnosti, a istovremeno slabo pokrivene drugim edukativnim programima koji već postoje na tržištu.

Kroz Akademiju će se posebno raditi na poslovnim strategijama, transformacijama u poslovanju, inovacionim poslovnim modelima i trendovima, upravljanju promenama, veštinama pregovaranja i vođstva, organizacionom dizajnu i kulturi i mnogim drugim značajnim segmentima poslovanja i liderstva.

Akademija je program namenjen menadžerima srednjeg nivoa koji imaju ambicije da postanu top menadžeri i vode kompanije u narednih pet godina, kao i preduzetnicima koji vode male i srednje kompanije koje žele da transformišu u korporativni sistem. Kroz sinergiju razmene iskustva, znanja, kao i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, ovaj program doprinosi razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u budućnosti.

  • SANJA

    14.3.2022 #1 Author

    Edukacija je edukacija,sve sw moze nauciti,ovako treba xa nastave

    Odgovori

  • LIMUN ŽUT

    14.3.2022 #2 Author

    Neophodno je malo više znanja iz preduzetništva u današnje vreme tako da je ova Akademija prava stvar.

    Odgovori

  • Emilija

    14.3.2022 #3 Author

    Bravo!

    Odgovori

  • LEPOSAVA

    14.3.2022 #4 Author

    Prava stvar …treba nama ucenih preduzetnika!

    Odgovori

  • GOCA BG

    14.3.2022 #5 Author

    Bravo za njih,treba ozbiljna edukacija da sutra ti ljudi prvo budu kulturni i profesionalni u svom poslu…

    Odgovori

  • Vockica

    15.3.2022 #6 Author

    Odlicno, pravi nacin edukacije buducim generacijama

    Odgovori

  • ZVE84

    20.3.2022 #7 Author

    Sve menadžer do menadžera

    Odgovori

  • TINA

    23.3.2022 #8 Author

    Za sve je potrebna edukacija

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...