početna cena 81,42 miliona dinara

Prodaje se imovina Partizanskog puta

BiznisSrbija

7.5.2024 08:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Prodaje se imovina Partizanskog puta Prodaje se imovina Partizanskog puta
Agencija za licenciranje stečanijh upravnika oglasila je prodaju stečajne mase javnim nadmetanjem preduzeća za izgradnju puteva i auto-puteva Partizanski put. Javno nadmetanje biće održano... Prodaje se imovina Partizanskog puta

Agencija za licenciranje stečanijh upravnika oglasila je prodaju stečajne mase javnim nadmetanjem preduzeća za izgradnju puteva i auto-puteva Partizanski put.

Javno nadmetanje biće održano 5. juna u 11 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, Terazije 23, piše B92 pozivajući se na Tanjug.

Na prodaju je ponuđeno – po početnoj ceni od 81,42 miliona dinara i depozitom od oko 32,56 miliona dinara – zemljište i objekti u Sremskoj Kamenici, kao i zemljište na dve parcele u Novom Sadu, po početnoj ceni od oko 7,29 miliona dinara i depozitom od 2,91 milion dinara.

Pravo na učešće u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja nakon dobijanja profakture, radi otkupa prodajne dokumentacije, uplate 500.000 dinara za prvu, odnosno 250.000 dinara za drugu imovinsku celinu.

Rok za otkup prodajne dokumentacije je 27. maj.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...