Posao vredan 116,6 miliona dinara

Raspisan tender za projektovanje dela Y kraka obilaznice kod Subotice

BiznisInfrastrukturaSrbija

30.9.2024 09:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Raspisan tender za projektovanje dela Y kraka obilaznice kod Subotice Raspisan tender za projektovanje dela Y kraka obilaznice kod Subotice
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo je javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije za deonicu Autoputa E-75, GP Kelebija – Petlja Subotica – Jug... Raspisan tender za projektovanje dela Y kraka obilaznice kod Subotice

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo je javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije za deonicu Autoputa E-75, GP Kelebija – Petlja Subotica – Jug (obilaznica oko Subotice), objavila je eKapija.

Autoput E75, deonica granični prelaz Kelebija – petlje Subotica-Jug, (Y-krak), dužine od oko 24 km, povezuje granični prelaz Kelebija sa autoputem Horgoš – Novi Sad i od izuzetnog je infrastrukturnog, saobraćajnog i ekonomskog značaja, kako za grad Suboticu, tako i za Republiku Srbiju.

Procenjena ukupna vrednost bez PDV-a iznosi 116,66 miliona dinara a do sada je izgrađena leva traka autoputa od GP Kelebija do petlje Subotica-jug.

Predmet projekta je izrada projektno tehničke dokumentacije kojom bi se definisali svi elementi neophodni za efikasan nastavak radova na izgradnji Autoputa E75 deonice GP Kelebija – petlja Subotica – Jug u punom profilu, okvirne stacionaže od km 1+320.00 do km 23+619.00, piše eKapija.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.