O digitalnoj transformaciji i elektronskoj trgovini

Regionalna konferencija XPERIENCE 2024 u Beogradu 15. oktobra

Hi-techInovacijeManifestacijePoslovanjePreduzetnikSrbija

10.9.2024 16:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Regionalna konferencija XPERIENCE 2024 u Beogradu 15. oktobra Regionalna konferencija XPERIENCE 2024 u Beogradu 15. oktobra
U svetu digitalnog napretka tehnologija i trgovina se sve više prepliću. eCommerce asocijacija Srbije organizuje regionalnu konferenciju koja će postaviti nove standarde u razumevanju... Regionalna konferencija XPERIENCE 2024 u Beogradu 15. oktobra

U svetu digitalnog napretka tehnologija i trgovina se sve više prepliću. eCommerce asocijacija Srbije organizuje regionalnu konferenciju koja će postaviti nove standarde u razumevanju i primeni digitalnih rešenja, pod nazivom „XPERIENCE 2024 – Leading Digital Success“.

Ovaj prestižni događaj održaće se 15. oktobra u beogradskom Sava centru, u inovativnoj Immersive Hall.

Konferencija će okupiti najuticajnije kompanije sa Balkana i iz šireg regiona Jugoistočne Evrope (SEE), pružajući jedinstvenu platformu za razmenu ideja, iskustava i inovacija u oblasti digitalne transformacije i elektronske trgovine.

Događaj će svečano otvoriti ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović.

Pod sloganom „Leading Digital Success“, XPERIENCE 2024 će biti mesto gde se tehnologija i biznis susreću, nudeći učesnicima neprocenjivu priliku da saznaju više o najnovijim trendovima i alatima koji mogu da pomognu kompanijama da postignu i održe konkurentsku prednost u digitalnoj eri. Očekuju se inspirativni govori, interaktivne radionice i panel diskusije sa vodećim liderima industrije, koji će izneti svoje uvide o budućnosti digitalne ekonomije i njenom uticaju na različite sektore.

Više od 500 profesionalaca iz različitih sektora digitalne industrije okupiće se kako bi unapredili svoja znanja i veštine kroz interakciju sa vrhunskim stručnjacima i liderima u digitalu i elektronskoj trgovini.

Prijave su otvorene, a broj mesta je ograničen.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.