prijave do 7. jula

Regionalni Challenge Fond: U toku treći javni poziv za finansiranje obrazovnih ustanova

SrbijaU fokusu

29.6.2023 12:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Regionalni Challenge Fond: U toku treći javni poziv za finansiranje obrazovnih ustanova Regionalni Challenge Fond: U toku treći javni poziv za finansiranje obrazovnih ustanova
Regionalni Challenge Fond (RCF) podseća sve zainteresovane da je u toku Treći javni poziv za podnošenje Izjava o zainteresovanosti, i poziva konzorcijume ustanova za... Regionalni Challenge Fond: U toku treći javni poziv za finansiranje obrazovnih ustanova

Regionalni Challenge Fond (RCF) podseća sve zainteresovane da je u toku Treći javni poziv za podnošenje Izjava o zainteresovanosti, i poziva konzorcijume ustanova za stručno obrazovanje i partnerskih kompanija iz svih ekonomija Zapadnog Balkana i svih privrednih sektora, posvećenih zajedničkoj implementaciji programa stručnog ili dualnog obrazovanja, da podnesu prijave do 7. jula 2023. godine.

Prijave mogu da podnesu konzorcijumi za stručno obrazovanje sastavljeni od institucija za stručno obrazovanje i obuke (škole, akademije strukovnih studija, fakulteti, JPOA) i najmanje dve kompanije po obrazovnom programu, koje zajednički sprovode programe stručnog, strukovnog ili dualnog obrazovanja, navodi se u saopštenju.

Prvi i drugi krug prijavljivanja privukli su više od 300 Izjava o zainteresovanosti iz svih šest ekonomija Zapadnog Balkana.

U procesu selekcije odabrana su 63 projekta za finansiranje, a izdvojeno je oko 27 miliona evra za opremanje i unapređenje infrastrukture ustanova za stručno obrazovanje, kao i u obuke učesnika.

Iz Srbije je do sada odabrano 16 projekata sa iznosom investicija u bespovratna sredstva od oko sedam miliona eura.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...