beograd u prvih deset oblasnih kontrola u evropi

Rekordan broj letova u vazdušnom prostoru Srbije i Crne Gore

BiznisRegionSrbijaTurizam

16.7.2024 13:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Rekordan broj letova u vazdušnom prostoru Srbije i Crne Gore Rekordan broj letova u vazdušnom prostoru Srbije i Crne Gore
Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) objavila je da je 13. jula opslužila 4.095 letova u vazdušnom prostoru iznad Srbije i iznad Crne... Rekordan broj letova u vazdušnom prostoru Srbije i Crne Gore

Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) objavila je da je 13. jula opslužila 4.095 letova u vazdušnom prostoru iznad Srbije i iznad Crne Gore, što predstavlja najveći broj letova u jednom danu od kada se usluge kontrole letenja pružaju na ovim prostorima.

Kako je navedeno, tokom prethodna dva vikenda zabeleženi su rekordi u broju letova u jednom danu u vazdušnom prostoru u kome Kontrola letenja Srbije i Crne Gore pruža usluge, prenosi Beta.

Oblasna kontrola letenja Beograd bila je u prethodne dve nedelje u prvih deset oblasnih kontrola u Evropi, po broju operacija.

Ona inače kontroliše najveći broj aviona na Balkanu, saopštila je SMATSA.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.