širi se putna mreža u kojoj može da se koristi jedinstveni uređaj

Sa srpskim tagom moguće plaćanje putarine i u Crnoj Gori

RegionSrbija

5.6.2024 11:28 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Sa srpskim tagom moguće plaćanje putarine i u Crnoj Gori Sa srpskim tagom moguće plaćanje putarine i u Crnoj Gori
Javno preduzeće Putevi Srbije objavilo je da od danas svi trenutni korisnici srpskih tagova, kao i oni koji kupe novi srpski tag, mogu da... Sa srpskim tagom moguće plaćanje putarine i u Crnoj Gori

Javno preduzeće Putevi Srbije objavilo je da od danas svi trenutni korisnici srpskih tagova, kao i oni koji kupe novi srpski tag, mogu da nakon izvršene prekonfiguracije, odnosno registracije na TOLL4ALL platformu, plaćaju putarinu na autoputevima u Crnoj Gori (autoput Podgorica – Kolašin i tunel Sozina).

Istaknuto je da se sve informacije o načinu prekonfiguracije i registracije novog taga mogu preuzeti na stranici Toll4all.com/rs , pozivom na Korisnički centar 0800 111 004 (24/7), kao i na društvenim mrežama Puteva Srbije.

Podseća se da od jula prošle godine srpski tagovi funkcionišu u Severnoj Makedoniji.

Radi se i na povezivanju sa naplatnim sistemima u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Federaciji Bosne i Hercegovine i Grčkoj, što se, kako je naglašeno, očekuje uskoro.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.