u januaru i februaru

Sajmovi turizma, voćarstva, tekstila, pčelarstva uskoro u Beogradu

AgrobiznisBiznisSrbijaTurizam

17.1.2024 17:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Sajmovi turizma, voćarstva, tekstila, pčelarstva uskoro u Beogradu Sajmovi turizma, voćarstva, tekstila, pčelarstva uskoro u Beogradu
Međunarodni sajam turizma biće održan od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu, najavljeno je u sredu. Na toj manifestaciji pod sloganom „Avantura počinje... Sajmovi turizma, voćarstva, tekstila, pčelarstva uskoro u Beogradu

Međunarodni sajam turizma biće održan od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu, najavljeno je u sredu.

Na toj manifestaciji pod sloganom „Avantura počinje ovde!“ učestvovaće turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma, prenosi Beta.

U vreme 45. Sajma turizma biće organizovan i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme „Horeca – Oprema“, koji će pod sloganom „Poslužite se“ okupiti domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti u vezi sa ugostiteljskim delatnostima.

Kako je najavljeno, na  Beogradskom sajmu će od 25. do 27. januara biti održan 5. Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva Agro Belgrade na kojem će biti više od 500 izlagača.

Sajam tekstila „Balkan textile 2024“ biće održan od 8. do 10. februara, a od 10. do 11. februara biće održan Državni pčelarski sajam pod sloganom „Slatki sajam“. 

  • AJA

    17.1.2024 #1 Author

    Bice to dobar, svrsishodan i zanimljiv sajam.

    Odgovori

  • jevtić

    17.1.2024 #3 Author

    Super

    Odgovori

  • SUNCE

    17.1.2024 #4 Author

    Treba pozuriti na sajam i posecivati sve moguce s obzirom da postoji mogucnost da ga uniste ili premeste ko zna gde iako je on jedan od dimbola Beograda.

    Odgovori

  • Dux011

    18.1.2024 #5 Author

    Super!!

    Odgovori

  • DUCA

    19.1.2024 #6 Author

    Sjajno, biće dosta korisnog da se vidi.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...