suspenzija postupka usledila pre isteka roka za prijave

Siemens Mobility srušio tender za nabavku tramvaja u Beogradu

Srbija

9.5.2024 12:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Siemens Mobility srušio tender za nabavku tramvaja u Beogradu Siemens Mobility srušio tender za nabavku tramvaja u Beogradu
Proizvođač šinskih vozila kragujevačka kompanija Siemens Mobility Srbija, „srušio“ je tender za nabavku 25 tramvaja u Beogradu, nezvanično saznaje Forbs Srbija iz izvora bliskih... Siemens Mobility srušio tender za nabavku tramvaja u Beogradu

Proizvođač šinskih vozila kragujevačka kompanija Siemens Mobility Srbija, „srušio“ je tender za nabavku 25 tramvaja u Beogradu, nezvanično saznaje Forbs Srbija iz izvora bliskih beogradskom saobraćajnom preduzeću GSP.

Prema saznanjima Forbsa suspenzija postupka je usledila pre isteka roka za prijave, jer je Siemens Mobility zatražio zaštitu prava kao potencijalni ponuđač, prenosi Beta.

Obaveštenje o podnetom zahtevu za zaštitu prava, odnosno o suspenziji postupka objavljeno je na Portalu javnih nabavki, ali se iz njega ne vidi ko se žalio.

SIEMENS MOBILITY DOO CEROVAC

Sobovica BB, 34000, CEROVAC, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
136.406.198,65 ( 2023)
Broj zaposlenih:
1.033 ( 2023)

Izvori Forbsa kažu da nije reč samo o kompaniji iz Kragujevca već o više potencijalnih ponuđača nezadovoljnih uslovima na tenderu zbog kojih javnost sumnja da je posao namenjen unapred planiranoj kompaniji, a mnogi kao pobednika već vide tursku Bozonkaju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...