od 20. do 24. februara u Dubaiju

Srpske kompanije na međunarodnom sajmu hrane „Gulfood“ 2023

BiznisFirme u fokusuSrbija

18.2.2023 14:38 Autor: Redakcija Biznis.rs 18

Srpske kompanije na međunarodnom sajmu hrane „Gulfood“ 2023 Srpske kompanije na međunarodnom sajmu hrane „Gulfood“ 2023
Domaće kompanije prehrambenog sektora učestvovaće od 20. do 24. februara na međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Gulfood“ 2023, koji će se održati u Dubaiju u... Srpske kompanije na međunarodnom sajmu hrane „Gulfood“ 2023

Domaće kompanije prehrambenog sektora učestvovaće od 20. do 24. februara na međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Gulfood“ 2023, koji će se održati u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizovale su nastup 25 domaćih kompanija koje će svoje proizvode predstaviti na nacionalnom štandu Srbije u jednoj od glavnih hala sajma – Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls.

Kako se navodi u saopštenju PKS, nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

„Gulfood” je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Sajam se prostire na 100.000 kvadratnih metara, a godišnje ga poseti više od 70.000 posetilaca iz oko 160 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom 2.600 izlagača u osam sektora.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...