Novi imidž prvi korak ka narednoj fazi razvoja firme ILBE Studios

Studio za animaciju Iervolino promenio logo i naziv

Bolji posaoKulturaLifestyleSrbija

23.12.2022 19:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Studio za animaciju Iervolino promenio logo i naziv Studio za animaciju Iervolino promenio logo i naziv
Lokalni kreativni studio za animaciju Iervolino Studios, u kojem je kreiran “Puffins Impossible”, prvi animirani serijal iz Srbije za svetske striming platforme sa Džonijem... Studio za animaciju Iervolino promenio logo i naziv

Lokalni kreativni studio za animaciju Iervolino Studios, u kojem je kreiran “Puffins Impossible”, prvi animirani serijal iz Srbije za svetske striming platforme sa Džonijem Depom (Johnny Depp) u glavnoj ulozi, predstavio je uoči 2023. godine novo ime studija – Iervolino & Lady Bacardi Entertainment Studios (ILBE Studios) – kao i novi logo.

“Odluka o promeni imena i vizuelnog obeležja doneta je kako bi se ILBE Studios osnažio prepoznatljivošću brenda matične kompanije, globalne televizijske i filmske produkcijske kuće Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE) sa sedištem u Rimu”, navodi se u saopštenju studija.

U tom smislu, novo ime dolazi uporedo sa narednom fazom rasta ILBE Studios, vođenom sve većim fokusom na pozicioniranju projekata na inostranim tržištima i prekograničnoj saradnji. Očekuje se da će ova promena dati dodatni zamajac ILBE Studios na međunarodnom tržištu i jače povezati domaći studio sa internacionalnim ugledom ledi Monike Bakardi (Monica Bacardi), najvećeg pojedinačnog akcionara i producenta svih filmskih projekata ILBE grupe.

“Novokreirani brend imidž simbolično predstavlja narednu fazu razvoja ILBE Studios, čime otvaramo vrata budućim, velikim internacionalnim projektima na kojima ćemo raditi sa partnerima u Srbiji, ali i van granica ove divne zemlje. Ujedno, naš plan je da u budućnosti nastavimo intenzivnu saradnju lokalnog tima sa kolegama iz Italije i osiguramo njihov dalji profesionalni rast u okviru međunarodne ILBE porodice”, izjavio je direktor i suosnivač ILBE i domaće firme ILBE Studios Andrea Iervolino.

Ledi Monika Bakardi, suosnivačica ILBE Studios i matične kompanije ILBE, izrazila je zadovoljstvo povodom značajnijeg uključivanja u rad domaćeg studija, ističući da su strast, imaginacija i profesionalizam umetnika u Srbiji kvaliteti koje posebno uvažava.

“Pred nama su sjajni projekti svetskog ranga, animirani sadržaji za sve uzraste koji će transformisati način na koji pristupamo zabavnim sadržajima i uverena sam da će ILBE Studios biti jedan od ključnih kreatora ovih promena u globalnim okvirima”, izjavila je ledi Bakardi.

Jedan od poslednjih projekata svetskog renomea čiju izvršnu produkciju potpisuje Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE) jeste film “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu”, koji je od 8. decembra u distribuciji i u bioskopima širom Srbije. Deo vizuelnih efekata (VFX-a) za ovaj film urađen je upravo u domaćem ILBE Studios, pod supervizijom Pitera Nalija (Peter Nalli), direktora animacije i vizuelnih efekata u ILBE.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...