Planiraju nove investicije u svoje prodavnice

Swisslion Takovo demantovao da zatvara lanac „Slatke kuće“

BiznisSrbija

27.9.2024 09:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Swisslion Takovo demantovao da zatvara lanac „Slatke kuće“ Swisslion Takovo demantovao da zatvara lanac „Slatke kuće“
Pošto su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da kompanija Swisslion Takovo zatvara svoje prodavnice pod brendom „Slatka kuća“, iz te kompanije su za... Swisslion Takovo demantovao da zatvara lanac „Slatke kuće“

Pošto su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da kompanija Swisslion Takovo zatvara svoje prodavnice pod brendom „Slatka kuća“, iz te kompanije su za Blic Biznis demantovali takve tvrdnje.

Kako su naveli, zatvoriće samo objekte koji se nisu dokazali na tržištu dok u isto vreme planiraju nove investicije u „Slatke kuće“.

„Slatke kuće“ predstavljaju lanac maloprodajnih objekata specijalizovan za prodaju i promociju proizvoda iz proizvodnog asortimana Swisslion-Takovo, i posluju već 30 godina na tržištu Srbije, a prisutne su i u Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, rekli su iz kompanije u odgovoru za Blic Biznis.

Preko „Slatkih kuća“, kako kažu u Swisslion Takovo, sprovode i istraživanje tržišta i jedino su u tom lancu pozicionirani svi artikli koji se proizvode u fabrikama poslovnog sistema.

„Swisslion Takovo je definisao program daljeg investiranja u razvoj ‘Slatkih kuća’, prepoznavši da je to najkraći put između proizvođača i potrošača, a zatvaraće se samo oni objekti koji se nisu dokazali na tržištu“, naglasili su u izjavi za Blic Biznis.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.