Očekuje se raspisivanje javnog konkursa

Tijana Ljubisavljević na čelu ALSU do izbora novog direktora

BiznisSrbija

1.10.2024 08:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Tijana Ljubisavljević na čelu ALSU do izbora novog direktora Tijana Ljubisavljević na čelu ALSU do izbora novog direktora
Tijana Ljubisavljević imenovana je za vršioca dužnosti direktora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika ALSU), objavila je Nova ekonomija. Ljubisavljević je pre imenovanja na čelo... Tijana Ljubisavljević na čelu ALSU do izbora novog direktora

Tijana Ljubisavljević imenovana je za vršioca dužnosti direktora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika ALSU), objavila je Nova ekonomija.

Ljubisavljević je pre imenovanja na čelo ALSU bila direktorka Centra za stečaj u toj organizaciji.

Ljubisavljević će na v.d. funkciji biti do imenovanja direktora po javnom konkursu, vidi se u rešenju objavljenom u Službenom glasniku Republike Srbije.

Na mestu v.d. direktora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) do nedavno je bio Dragiša Petrović, koji je 19. septembra razrešen ove dužnosti.

Na čelu ALSU proveo je sedam godina.

Pre njega, kako podseća Nova ekonomija, direktor Uprave carina bio je Branko Radujko, sada generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.