Projekat vredan više od 80 miliona evra

Uskoro rekonstrukcija subotičke bolnice

BiznisInfrastrukturaSrbija

4.10.2024 08:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Uskoro rekonstrukcija subotičke bolnice Uskoro rekonstrukcija subotičke bolnice
Jedna od najstarijih zdravstvenih ustanova u zemlji, Opšta bolnica u Subotici obeležila je 183. godišnjicu. U prisustvu brojnih zvaničnika, najavljena je rekonstrukcija objekata ove... Uskoro rekonstrukcija subotičke bolnice

Jedna od najstarijih zdravstvenih ustanova u zemlji, Opšta bolnica u Subotici obeležila je 183. godišnjicu.

U prisustvu brojnih zvaničnika, najavljena je rekonstrukcija objekata ove ustanove, prenosi Ekapija.

“Pred nama je veliki zadatak, a to je početak rekonstrukcije Opšte bolnice. Nažalost, propustili smo priliku da započnemo radove u trenutku kada su cene bile povoljnije, ali sada, kada je sve poskupelo, projekat će koštati preko 80 miliona evra, umesto prvobitnih 40. Ipak, daću sve od sebe da radovi počnu što pre”, rekao je gradonačelnik Stevan Bakić.

On je naglasio da rekonstrukcija neće samo unaprediti uslove za rad, već i omogućiti da ustanova postane moderan zdravstveni centar koji odgovara savremenim standardima medicinske nege.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Milan Popov je najavio da će 23. oktobra na zajedničkoj sednici Pokrajinske i Vlade Srbije jedna od ključnih tema biti upravo rekonstrukcija subotičke bolnice.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.