Grad mora da uredi izmeštanje saobraćaja

Vesić: Dozvola za rušenje Starog savskog mosta kada budu ispunjeni zakonski uslovi

Srbija

9.9.2024 14:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Vesić: Dozvola za rušenje Starog savskog mosta kada budu ispunjeni zakonski uslovi Vesić: Dozvola za rušenje Starog savskog mosta kada budu ispunjeni zakonski uslovi
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da će to Ministarstvo izdati dozvolu za rušenje Starog savskog mosta u Beogradu i izgradnju... Vesić: Dozvola za rušenje Starog savskog mosta kada budu ispunjeni zakonski uslovi

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da će to Ministarstvo izdati dozvolu za rušenje Starog savskog mosta u Beogradu i izgradnju novog kada budu ispunjeni svi zakonski uslovi, odnosno kada tom Ministarstvu bude predata sva dokumentacija, objavila je agencija Beta.

Vesić je novinarima, prilikom obilaska gradilišta autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, da od Ministarstva ne zavisi kada će do uklanjanja mosta doći, kao i da pre toga Grad Beograd mora da uradi pripremu izmeštanja saobraćaja.

„Kada nam se budu obratili i kada sve bude spremno, mi ćemo dozvolu izdati, ali ne mogu da kažem kada će početi izmeštanje, jer to nije odluka koja se donosi u samom Ministarstvu“, rekao je on, odgovarajući na pitanje da li bi do uklanjanja mosta moglo da dođe u novembru kako je ranije najavljeno.

Dodao je da je izdavanje dozvola za rekonstrukciju, izgradnju i uklanjanje u nadležnosti Ministarstva na čijem je čelu, zbog raspona mosta, kao i jer je u pitanju međugradska reka.

  • Jj992

    9.9.2024 #1 Author

    Nadamo se nikad tome…

    Odgovori

  • meli77

    9.9.2024 #2 Author

    I ne treba odmah sve srušiti

    Odgovori

  • SHALIMAR

    9.9.2024 #3 Author

    Da je to tako jednostavno,treba izmestiti sve pa tek onda..

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.