ne navodi se planirana odobrena snaga elektrane

VR River Hydro energy iz Brusa zainteresovan za gradnju solarne elektrane u Dimitrovgradu

SrbijaU fokusu

24.8.2024 15:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

VR River Hydro energy iz Brusa zainteresovan za gradnju solarne elektrane u Dimitrovgradu VR River Hydro energy iz Brusa zainteresovan za gradnju solarne elektrane u Dimitrovgradu
Opština Dimitrovgrad donela je odluku o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju solarne elektrane u Bačevu, a iz dostupnih dokumenata vidi se da je... VR River Hydro energy iz Brusa zainteresovan za gradnju solarne elektrane u Dimitrovgradu

Opština Dimitrovgrad donela je odluku o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju solarne elektrane u Bačevu, a iz dostupnih dokumenata vidi se da je investitor koji će finansirati izradu Plana firma VR River Hydro energy iz Brusa.

Kako piše eKapija, u odluci o izradi Plana vidi se da je za izgradnju solarne elektrane obuhvaćeno područje površine od oko 12,6 hektara i katastarske parcele u katastarskim opštinama Bačevo, Gradinje i Dimitrovgrad, ali se ne navodi planirana odobrena snaga elektrane.

Lokalna samouprava pozvala je građane, udruženja, stučnu i ostalu javnost na javnu raspravu o Nacrtu odluke o izradi Plana detaljne regulacije za tu elektranu, koja će trajati od 22. avgusta od 6. septembra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.