SRBIJAGAS PONUDIO PRIKLJUČKE NA 36 RATA Pravo da se prijave imaju građani iz 72 opštine

SrbijaVesti

19.9.2020 14:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SRBIJAGAS PONUDIO PRIKLJUČKE NA 36 RATA Pravo da se prijave imaju građani iz 72 opštine SRBIJAGAS PONUDIO PRIKLJUČKE NA 36 RATA Pravo da se prijave imaju građani iz 72 opštine
Srbijagas pozvao je građane zainteresovane za gasni priključak koji je dovoljan za stambeni objekat do 150 kvadratnih metara, a žele da ga plate na... SRBIJAGAS PONUDIO PRIKLJUČKE NA 36 RATA Pravo da se prijave imaju građani iz 72 opštine

Srbijagas pozvao je građane zainteresovane za gasni priključak koji je dovoljan za stambeni objekat do 150 kvadratnih metara, a žele da ga plate na 36 rata, da se prijave toj kompaniji.

U objavljenom javnom pozivu na priključenje pod promotivnim uslovima navodi se da je cena priključka 780 evra što će se isplaćivati tokom tri godine bez kamate.

Ovakve uslove Srbijagas nudi za zainteresovane građane sa područja 72 opštine sa područja Beograda, Aranđelovca, Jagodine, Kruševca, Čačka, Kragujevca, Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Kikinde kao i braničevsko-podunavskog područja.

Tagovi
PONUDA SRBIJA

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...