STIŽE PODRŠKA I ZA OKO 30.000 SPORTISTA Udovičić najavio pomoć za 297 klubova

SrbijaVesti

30.11.2020 10:49 Autor: Julijana Vincan 0

STIŽE PODRŠKA I ZA OKO 30.000 SPORTISTA Udovičić najavio pomoć za 297 klubova STIŽE PODRŠKA I ZA OKO 30.000 SPORTISTA Udovičić najavio pomoć za 297 klubova
Finansijska pomoć sportu Vlade Srbije od 1,1 milijarde dinara predstavlja najveću pomoć sportskim klubovima do sada, izjavio je ministar sporta Vanja Udovičić i dodao... STIŽE PODRŠKA I ZA OKO 30.000 SPORTISTA Udovičić najavio pomoć za 297 klubova

Finansijska pomoć sportu Vlade Srbije od 1,1 milijarde dinara predstavlja najveću pomoć sportskim klubovima do sada, izjavio je ministar sporta Vanja Udovičić i dodao da je sport primarna delatnost mnogih ljudi, i da su se našli u teškoj situaciji tokom pandemije korona virusa.

Istakao je da će ta finansijska podrška značiti mnogo za celokupan sistem sporta i precizira da će sredstva dobiti 297 klubova u Srbiji i da se pomoć odnosi na oko 30.000 sportista.

Foto: Pixabay.com

„To je ogromna pomoć. Sport je primarna delatnost mnogim ljudima i iziskuje posvećenost, tako da ne možete da se bavite drugim poslovima“, naveo je Udovičić za TV Pink.

Pomoć stiže kolektivnim sportovima prve i druge lige, ali i za 11 individualnih sportova, kao i za paraolimpijske sportove.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...