potpisan trogodišnji ugovor

Strateško partnerstvo Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije

Hi-techLifestyleSrbijaVesti

9.6.2022 17:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Strateško partnerstvo Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije Strateško partnerstvo Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije
Yettel i Gorska služba spasavanja potpisale su u četvrtak trogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu. Potpisivanju su prisustvovali Majk Mišel (Mike Michel), generalni direktor Yettela... Strateško partnerstvo Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije

Yettel i Gorska služba spasavanja potpisale su u četvrtak trogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu. Potpisivanju su prisustvovali Majk Mišel (Mike Michel), generalni direktor Yettela i Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije.

„Svi znamo koliko je važan rad Gorske službe spasavanja i zahvalni smo na svemu što čine. Yettel je brend okrenut balansu, koji za mnoge znači boravak u prirodi, bavljenje sportom ili putovanja. Želimo da pomognemo da naši građani i tada budu bezbedni i zato smo se odlučili da podržimo dalji rad GSS-a. Da bi gorska služba što bolje funkcionisala, potrebna je dobra, stabilna i brza mreža poput naše, koja četiri godine unazad dobija UMLAUT-ovo prestižno priznanje Best in test. Ne postoji plemenitiji cilj od želje da se spasi ljudski život i da se pomogne”, rekao je Mišel.

Kako se navodi u saopštenju, u narednom periodu GSS i Yettel sprovešće niz aktivnosti kako bi promovisali boravak na otvorenom, na što bezbedniji način.

„Od brzine komunikacija nekada zavisi i ceo ishod spasavanja. Mi spasavamo ljudske živote, i dobro znamo koliko je svaki minut u nekim situacijama presudan. Zato je nama kvalitet i pouzdanost komunikacija veoma važna. Radujemo se budućoj saradnji sa Yettelom, i nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da povećamo bezbednost svih planinara, skijaša i rekreativaca“, izjavio je Vladimir Pavlović.

  • MIŠKOVIĆ

    9.6.2022 #1 Author

    Ovakve saradnje treba što više kompanija da razvija

    Odgovori

  • VERA

    10.6.2022 #2 Author

    E ovp je pametna saradnja. Gorska služba je veoma važna i spašava živote.

    Odgovori

  • MARKO7

    10.6.2022 #3 Author

    Svaka čast za saradnju.

    Odgovori

  • GOCA BG

    11.6.2022 #4 Author

    Da budu primer drugim kompanijama…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...