SUBVENCIJE ZA NABAVKU VOZILA NA ELEKTRO I HIBRIDNI POGON Prvi ugovori biće potpisani ove nedelje

AutomobiliEkologijaLifestyleSrbijaU fokusuVesti

30.6.2020 11:21 Autor: Marija Jovanović 3

SUBVENCIJE ZA NABAVKU VOZILA NA ELEKTRO I HIBRIDNI POGON Prvi ugovori biće potpisani ove nedelje SUBVENCIJE ZA NABAVKU VOZILA NA ELEKTRO I HIBRIDNI POGON Prvi ugovori biće potpisani ove nedelje
Prvi ugovori za dodelu subvencija građanima za nabavku vozila na elektro i hibridni pogon biće potpisani ove nedelje. „Ministarstvu zaštite životne sredine do sada... SUBVENCIJE ZA NABAVKU VOZILA NA ELEKTRO I HIBRIDNI POGON Prvi ugovori biće potpisani ove nedelje

Prvi ugovori za dodelu subvencija građanima za nabavku vozila na elektro i hibridni pogon biće potpisani ove nedelje.

„Ministarstvu zaštite životne sredine do sada je podneto ukupno 45 zahteva, od čega je deset odobreno jer je dokumentacija bila potpuna, dva rešenja su postala pravosnažna i ove nedelje će biti potpisani prvi ugovori sa građanima“, navode iz Ministarstva zaštite životne sredine za Tanjug.

Automobili na električni pogon mogu u Srbiji da se registruju, a procedura je ista kao i kada su u pitanju obični automobili. Međutim, ne mogu da se registruju oni automobili koji su prepravljeni da idu na struju.

Do sada su na više lokacija u Srbiji postavljeni električni punjači za vozila, na primer, pet brzih punjača na naplatnim stanicama kod Preševa, Šida, Subotice, Dimitrovgrada i Beograda.

  • Kaca

    1.7.2020 #1 Author

    Odlicno

    Odgovori

  • Zax

    5.9.2021 #3 Author

    Napisite neke detalje o tim subvencijama:koliki su iznosi u pitanju,vaze li samo za nova ili i za polovna elektro vozila iz uvoza itd.?!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...