SVE MERE ZA ZAŠTITU OD KORONA VIRUSA OSTAJU NA SNAZI, Vlada Srbije potvrdila odluke Kriznog štaba

SrbijaVesti

12.1.2021 08:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SVE MERE ZA ZAŠTITU OD KORONA VIRUSA OSTAJU NA SNAZI, Vlada Srbije potvrdila odluke Kriznog štaba SVE MERE ZA ZAŠTITU OD KORONA VIRUSA OSTAJU NA SNAZI, Vlada Srbije potvrdila odluke Kriznog štaba
Vlada Srbije odlučila je da sve postojeće mere za zaštitu od korona virusa ostanu na snazi. Vlada je odlučila da podrži preporuke Kriznog štaba,... SVE MERE ZA ZAŠTITU OD KORONA VIRUSA OSTAJU NA SNAZI, Vlada Srbije potvrdila odluke Kriznog štaba

Vlada Srbije odlučila je da sve postojeće mere za zaštitu od korona virusa ostanu na snazi.

Vlada je odlučila da podrži preporuke Kriznog štaba, koje se odnose na obavezan PCR test za ulazak u zemlju, kao i na rad ugostiteljskih objekata do 20 časova, dok će prodavnice prehrambene robe i dalje raditi do 21 sat.

Na snazi ostaje i odluka o zabrani okupljanja više od pet ljudi, kao i obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru.

Odlučeno je da nastava u osnovnim i srednjim školama bude nastavljena od 18. januara po dinamici po kojoj se odvijala u septembru.

Srednjoškolci će pohađati nastavu svake druge sedmice (po pola odeljenja u smeni), a osnovci će ići u školu svaki drugi dan.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...