BIOSKOPSKI LANAC CINEWORLD ZATVARA SALE Premijera novog Bonda odložena za april, akcije naglo pale

SvetVesti

5.10.2020 14:52 Autor: Vladimir Jokanović 1

BIOSKOPSKI LANAC CINEWORLD ZATVARA SALE Premijera novog Bonda odložena za april, akcije naglo pale BIOSKOPSKI LANAC CINEWORLD ZATVARA SALE Premijera novog Bonda odložena za april, akcije naglo pale
Britanski lanac bioskopa Cineworld najavio je da će od četvrtka suspendovati svoje aktivnosti u Velikoj Britaniji i SAD, što će ugroziti više desetina hiljada... BIOSKOPSKI LANAC CINEWORLD ZATVARA SALE Premijera novog Bonda odložena za april, akcije naglo pale

Britanski lanac bioskopa Cineworld najavio je da će od četvrtka suspendovati svoje aktivnosti u Velikoj Britaniji i SAD, što će ugroziti više desetina hiljada radnih mesta. Prema rečima izvršnog direktora kompanije Mukija Grejdingera (Mooky Greidinger) odluka nije bila laka, a Cineworld je učinio sve da podrži sigurno i održivo ponovno otvaranje bioskopa.

Odluka o zatvaranju bioskopskih sala ugroziće 5,500 radnih mesta u Velikoj Britaniji, a doneta je istovremeno sa novim odlaganjem premijere filma o Džejmsu Bondu (James Bond) „Nema vremena za umiranje“. Kompanija nije odredila datum otvaranja svojih 663 bioskopa, prenosi BBC.

Novi film sa Danijelom Kregom (Daniel Craig) u ulozi tajnog agenta Bonda trebalo je premijerno da bude prikazan u aprilu, ali je zbog pandemije korona virusa prikazivanje odloženo za novembar, a sada za april naredne godine. Vrednost akcija kompanije Cineworld pale su odmah po objavljivanju odluke o zatvaranju bioskopa za 27 odsto.

  • Irina

    5.10.2020 #1 Author

    Ipak cemo naredne godine gledati bonda

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...