Trenutno dostupna samo korisnicima koji plaćaju ovu uslugu

ChatGPT dobija aplikaciju za Windows

Hi-techLifestyleSvet

24.10.2024 08:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ChatGPT dobija aplikaciju za Windows ChatGPT dobija aplikaciju za Windows
Kompanija OpenAI trenutno testira aplikaciju za ChatGPT namenjenu operativnom sistemu Windows, no zasad je dostupna samo korisnicima koji plaćaju ovu uslugu. Baš kao što... ChatGPT dobija aplikaciju za Windows

Kompanija OpenAI trenutno testira aplikaciju za ChatGPT namenjenu operativnom sistemu Windows, no zasad je dostupna samo korisnicima koji plaćaju ovu uslugu.

Baš kao što je slučaj s verzijom ChatGPT-a za Mac, aplikacija za Windows omogućava korisnicima da postavljaju pitanja chatbotu pokretanom AI tehnologijom preko prozorčića koji se može držati otvorenim uz druge aplikacije. Brzi pristup aplikaciji je omogućen pritiskanjem Alt+Space, piše eKapija.

Aplikacija omogućava upload fajlova i fotografija u ChatGPT i dolazi s pristupom pregledu o1 modela kompanije OpenAI, koji je sposoban za „rasuđivanje“. Međutim, aplikaciji još nedostaju neke mogućnosti poput naprednog glasovnog moda.

Nedugo nakon što je OpenAI lansirao ChatGPT aplikaciju za Mac u junu, developer je uočio sigurnosnu ranjivost koja je skladištila konverzacije u tekstualnoj formi. Potom je kompanija rešila taj problem i sada enkriptuje lokalno skladištene podatke.

Iako samo pretplatnici usluga ChatGPT Plus, Enterprise, Team i Edu mogu koristiti aplikaciju na Windowsu, iz OpenAI-ja kažu da planiraju da je ponude svima nešto kasnije ove godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.