PAYPAL UVODI TRANSAKCIJE U KRIPTOVALUTAMA Akcije kompanije odmah porasle za 5,5 odsto

BerzaHi-techLifestyleNovacSvetVesti

22.10.2020 12:20 Autor: Vladimir Jokanović 1

PAYPAL UVODI TRANSAKCIJE U KRIPTOVALUTAMA Akcije kompanije odmah porasle za 5,5 odsto PAYPAL UVODI TRANSAKCIJE U KRIPTOVALUTAMA Akcije kompanije odmah porasle za 5,5 odsto
PayPal Holdings Inc. planira da uskoro omogući klijentima u SAD da kupuju kriptovalute preko svojih računa, da ih čuvaju i da plaćaju kriptovalutama, što... PAYPAL UVODI TRANSAKCIJE U KRIPTOVALUTAMA Akcije kompanije odmah porasle za 5,5 odsto

PayPal Holdings Inc. planira da uskoro omogući klijentima u SAD da kupuju kriptovalute preko svojih računa, da ih čuvaju i da plaćaju kriptovalutama, što je podstaklo nagli porast vrednosti akcija kompanije.

Najava PayPala da u narednim nedeljama pokrene servis trgovine kriptovalutama dovelo je do porasta akcija za 5,5 odsto i njihove rekordne vrednosti od 213,07 dolara. Prethodni maksimum vrednosti zabeležen je 2. septembra, kada su akcije koštale 210,82 dolara, prenosi Market Watch.

U početku će korisnici moći da kupuju Bitcoin BTCUSD, Ethereum ETHUSD, Bitcoin Cash BCHUSD i Litecoin LTCUSD. Pay Pal planira da ovu uslugu prenese na svoju platformu Venmo i na određena međunarodna tržišta u prvoj polovini iduće godine.

„Potrošači će moći trenutno da pretvore odabrani iznos kriptovalute u klasičnu valutu sa sigurnošću u njenu vrednost i bez dodatnih naknada“, saopštila je kompanija Pay Pal Holdings Inc, dodajući da će time značajno povećati korisnost kripto valute.

Vrednost akcija PayPala porasla je za 15 odsto u poslednja tri meseca. Odmah posle najave Pay Pala da će otvoriti novi servis, vrednost Bitkoina porasla je za 8,0 odsto, prenosi Market Insider.

  • MARKO7

    13.3.2022 #1 Author

    Uh pa baš šteta, nadam će da će biti bolje..

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...