prodaja naoružanja stabilizovana

Rusija tvrdi da su rešeni svi logistički i finansijski problemi izazvani sankcijama

BiznisSvet

14.11.2023 18:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Rusija tvrdi da su rešeni svi logistički i finansijski problemi izazvani sankcijama Rusija tvrdi da su rešeni svi logistički i finansijski problemi izazvani sankcijama
Svi logistički problemi nastali sankcijama na prodaju ruskog naoružanja su rešeni, izjavio je u utorak šef Rosoboronexporta, ovlašćenog izvoznika ruskog naoružanja. Rešeni su i... Rusija tvrdi da su rešeni svi logistički i finansijski problemi izazvani sankcijama

Svi logistički problemi nastali sankcijama na prodaju ruskog naoružanja su rešeni, izjavio je u utorak šef Rosoboronexporta, ovlašćenog izvoznika ruskog naoružanja.

Rešeni su i izazovi vezani za finansijske transakcije, rekao je Aleksandr Mihejev novinarima na marginama Dubai Airshow-a 2023, prenosi Anadolu Agency.

„Dugo smo radili bez SWIFT-a, bez dolara i bez evra, naučili smo da plaćamo bez korišćenja ovih alata“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, rešenja koja su pronašli omogućavaju višegodišnju vojnu saradnju sa pojedinim zemljama sveta, uključujući i afričke zemlje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...