očekuju da privuku 30 miliona turista 2023. godine

Sony Pictures otvara tematski vodeni park na Tajlandu

LifestyleSvetZanimljivosti

15.9.2022 20:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 11

Sony Pictures otvara tematski vodeni park na Tajlandu Sony Pictures otvara tematski vodeni park na Tajlandu
Kompanija Sony Pictures Entertainment će sledećeg meseca na Tajlandu otvoriti tematski i vodeni park zasnovan na popularnim likovima iz filmova u produkciji Columbia Pictures... Sony Pictures otvara tematski vodeni park na Tajlandu

Kompanija Sony Pictures Entertainment će sledećeg meseca na Tajlandu otvoriti tematski i vodeni park zasnovan na popularnim likovima iz filmova u produkciji Columbia Pictures u nastojanju da uveća zaradu nakon oporavka turizma.

Aquaverse kompanije Columbia Pictures biće otvoren 11. oktobra u partnerstvu sa lokalnim programerom Amazon Falls, u Bangsaraju, oko 90 minuta od Bangkoka, navodi se u zajedničkom saopštenju od četvrtka, prenosi Bloombeerg.

Atrakcije će uključivati likove iz filmova od Isterivača duhova preko Džumandžija do Hotela Transilvanija, navodi se u saopštenju.

Otvaranje parka, koje je prvobitno trebalo da počne sa radom po fazama pre godinu dana, poklapa se sa oživljavanjem globalnog turizma i ukidanjem većine ograničenja putovanja u eri pandemije. Ova država jugoistočne Azije očekuje da će privući čak 10 miliona turista ove godine i oko 30 miliona posetilaca sledeće godine.

Licencirano partnerstvo je niskorizičan način da Sony sa sedištem u Tokiju iskoristi popularne likove iz svoje biblioteke filmova i TV emisija, koje uključuju mega hitove kao što su Džumandži i Ljudi u crnom.

Park, ukupne površine od 14 hektara, nalazi se u oblasti koja je već ima hotele sa pet zvezdica i popularne restorane među turistima, nastaviće da otvara nove atrakcije u budućnosti, saopštile su kompanije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...