Nekadašnji finansijski direktor investicione banke Goldman Sachs upravljaće firmom sa 25.000 zaposlenih širom sveta

Stiven Šer dolazi na čelo kompanije Hertz

BiznisBolji posaoFirme u fokusuSvetU fokusu

4.2.2022 19:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Stiven Šer dolazi na čelo kompanije Hertz Stiven Šer dolazi na čelo kompanije Hertz
Iz kompanije Hertz, koja se bavi iznajmljivanjem automobila, saopšteno je da će njen novi generalni direktor biti nekadašnji finansijski direktor kompanije Goldman Sachs Stiven... Stiven Šer dolazi na čelo kompanije Hertz

Iz kompanije Hertz, koja se bavi iznajmljivanjem automobila, saopšteno je da će njen novi generalni direktor biti nekadašnji finansijski direktor kompanije Goldman Sachs Stiven Šer (Stephen M. Scherr).

Šer će biti na čelu kompanije koja ima 25.000 zaposlenih širom sveta, a ovaj potez je deo strategije reorganizacije firme čije je glavno poslovanje usmereno na deljenu mobilnost elektrifikaciju i digitalizovano korisničko iskustvo.

Cilj kompanije je da podstakne rast i generiše veću vrednost za svoje deoničare. Šer, koji je u kompaniji Goldman Sachs proveo skoro tri decenije i pomogao u kreiranju bankarskih usluga Marcus, na novu funkciju će doći krajem februara.

“Stiven je vođa koji je kompaniji Hertz neophodan kako bi razvila poslovanje i zauzela značajnu poziciju u sferama mobilnosti i upravljanja voznim parkom. On je dokazani strateg i inovator i već dugo uspeva da zadobije poverenje klijenata”, naveo je jedan od članova upravnog odbora kompanije Hertz Greg O’Hara, zahvalivši se pri tom i odlazećem generalnom direktoru Marku Fildsu (Mark Fields).

  • MAJA

    4.2.2022 #1 Author

    Sa kim si takav si…Najbolji sa najboljima…zvucno je ime u svetu multinacionalnih korppracija

    Odgovori

  • KACA

    5.2.2022 #2 Author

    E Stivene što si bio normalan bio si…

    Odgovori

  • STEFAN

    5.2.2022 #3 Author

    Sve cestitke za njega!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...