VELIKI UDARAC ZA MALA PREDUZEĆA U SAD Posle korone, mnoge firme zatvorene i zbog vandalizma

SvetVesti

3.6.2020 11:32 Autor: Julijana Vincan 1

VELIKI UDARAC ZA MALA PREDUZEĆA U SAD Posle korone, mnoge firme zatvorene i zbog vandalizma VELIKI UDARAC ZA MALA PREDUZEĆA U SAD Posle korone, mnoge firme zatvorene i zbog vandalizma
Malim preduzećima, koja su već bila pogođena epidemijom korona virusa, još jedan udarac zadali su pljačka i vandalizam u gradovima širom Sjedinjenih Američkih Država.... VELIKI UDARAC ZA MALA PREDUZEĆA U SAD Posle korone, mnoge firme zatvorene i zbog vandalizma

Malim preduzećima, koja su već bila pogođena epidemijom korona virusa, još jedan udarac zadali su pljačka i vandalizam u gradovima širom Sjedinjenih Američkih Država.

Pored velikih trgovačkih lanaca, nezavisni trgovci u gradskim četvrtima bili su meta vandala i pljačkaša, dok je policija mobilisana da zadrži velike demonstracije zbog ubistva Džordža Flojda (George Floyd) u Mineapolisu.

Mnoga preduzeća bila su zatvorena naredbama državnih i lokalnih vlasti jer su zvaničnici pokušali da obuzdaju širenje Covid-19, što je njihove vlasnike ostavilo sa malo ili nimalo prihoda od marta, javlja Tanjug pozivajući se na AP.

Sada, već suočeni sa neizvesnom budućnošću usled ograničenja u vezi sa virusom, vlasnici moraju da smisle kako da obnove ili presele svoja preduzeća.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...