TRAMP NAPUSTIO BELU KUĆU Odlazak posle četiri predsedničke godine

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

20.1.2021 15:34 Autor: Vladimir Jokanović 0

TRAMP NAPUSTIO BELU KUĆU Odlazak posle četiri predsedničke godine TRAMP NAPUSTIO BELU KUĆU Odlazak posle četiri predsedničke godine
Američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) kome u sredu zvanično ističe mandat, napustio je ujutro Belu kući i uputio se sa suprugom Melanijom najpre... TRAMP NAPUSTIO BELU KUĆU Odlazak posle četiri predsedničke godine

Američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) kome u sredu zvanično ističe mandat, napustio je ujutro Belu kući i uputio se sa suprugom Melanijom najpre u vojnu bazu Endrjus, a zatim su nastavili put za Floridu.

Foto: Youtube screenshot

Osoblje Bele kuće ispratilo je predsednika i prvu damu koji su se ukrcali u vojni helikopter Marine One. U bazi Endrjus, Tramp je održao kratak govor, rekavši da su njegov tim i on imali neverovatne četiri godine u kojima su ostvarili mnogo.

„Volimo američki narod i bilo je to nešto veoma posebno“, rekao je Tramp. On je zatim pozvao suprugu da se obrati sa svečane bine. „Bila mi je čast da budem tvoja prva dama“, izjavila je Melanija Tramp. Odlazeći američki predsednik rekao je da se nada da nova administracija neće povisiti takse.

Foto: Youtube screenshot

„Vratićemo se u nekoj formi“, poručio je Tramp pre ukrcavanja u letelicu. On je još jednom poželeo uspeh novoj administraciji predsednika Džoa Bajdena (Joe Biden) ali ponovo nije pomenuo njegovo ime.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...