Dok Facebook i Twitter razmatraju svoju politiku blokiranja naloga

Tramp pokreće sopstvenu društvenu mrežu

SvetVesti

22.3.2021 08:20 Autor: Marko Miladinović 1

Tramp pokreće sopstvenu društvenu mrežu Tramp pokreće sopstvenu društvenu mrežu
Bivši američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump), suspendovan sa društvenih mreža Twitter i Facebook nakon napada protestanata na zgradu Kongresa 6. januara, planira da... Tramp pokreće sopstvenu društvenu mrežu

Bivši američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump), suspendovan sa društvenih mreža Twitter i Facebook nakon napada protestanata na zgradu Kongresa 6. januara, planira da pokrene sopstvenu online socijalnu platformu za dva do tri meseca, izjavio je za Foks News jedan od njegovih viših savetnika.

Džejson Miler (Jason Miller), portparol Trampove kampanje za 2020. godinu, rekao je TV mreži da će Tramp ponovo ući u prostor društvenih medija sa novom sopstvenom platformom koja će, kako je izjavio, „u potpunosti redefinisati igru“.

Miler nije pružio nikakve dalje detalje, a zvaničnici Trampove organizacije nisu komentarisali ove navode.

Twitter je prošle nedelje saopštio da preispituje svoju politiku blokiranja i razmatra da li bi političke vođe trebalo da se pridržavaju istih pravila kao i drugi korisnici.

Facebook, koji je u januaru na neodređeno vreme suspendovao Trampa, zatražio je od svog nezavisnog nadzornog odbora da odluči da li ta zabrana treba da bude trajna.

  • MARE

    5.3.2022 #1 Author

    Sta da radi covek kad su ga blokirali na tviteru

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...