TURISTIČKA PUTOVANJA KRAJEM JUNA, POČETKOM JULA, najavljuje YUTA

BiznisIzdvajamoSrbijaTurizamVesti

19.5.2020 16:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

TURISTIČKA PUTOVANJA KRAJEM JUNA, POČETKOM JULA, najavljuje YUTA TURISTIČKA PUTOVANJA KRAJEM JUNA, POČETKOM JULA, najavljuje YUTA
U skladu sa raspoloživim informacijama i očekivanim protokolima turističke agencije informišu javnost da će otpočeti sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u... TURISTIČKA PUTOVANJA KRAJEM JUNA, POČETKOM JULA, najavljuje YUTA

U skladu sa raspoloživim informacijama i očekivanim protokolima turističke agencije informišu javnost da će otpočeti sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca, navodi se u saopštenju sa sednice Upravnog odbora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) održane u utorak.

Kako se ističe u zaključcima sa sednice, turističke agencije su kadrovski i organizaciono spremne za kvaliltetnu realizaciju svih ugovorenih turističkih putovanja za predstojeću letnju turističku sezonu.

U saopštenju se posebno ističe da putnici naših turističkih agencija u potpunosti mogu biti uvereni da će agencije pre svega voditi računa o njihovoj bezbednosti i da će dodatno posvetiti pažnju što kvalitetnoj realizaciji ugovorenih putovanja u skladu sa propisima.

Organizatori putovanja će u svom radu striktno poštovati mere koje propisuju nadležne zdravstvene organizacije radi bezbednog putovanja i boravka naših turista u ugovorenim destinacijama, navodi se u saopštenju.

  • Ivan

    19.5.2020 #1 Author

    Mocice se na more.

    Odgovori

    • GocaBG

      19.5.2020 #2 Author

      Lepa vest,ipak cemo putovati ovog leta

      Odgovori

  • Maja

    19.5.2020 #3 Author

    Coca cola,Malboro,Suzuki,diskoteke,gitara,buzuki,to je zivot ,to nije reklama….sezona kupanja i morskih avantura pocinje🙂

    Odgovori

  • Anna

    23.5.2020 #4 Author

    Lepo. Verujem da će se potruditi

    Odgovori

  • Z

    24.5.2020 #5 Author

    Iiiiijeeeee,more,moreee….

    Odgovori

  • Milos Marinov

    25.5.2020 #6 Author

    Opaaa znaci moze se na more ove godine ipak!
    Hvala Vam za ovu odlicnu vest <3 😀

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...