Za otvaranje pogona zainteresovani investitori iz Nemačke i Turske

U izgradnju Industrijske zone u Prokuplju uloženo 170 miliona dinara

BiznisBolji posaoInfrastrukturaSrbijaVesti

14.3.2022 13:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

U izgradnju Industrijske zone u Prokuplju uloženo 170 miliona dinara U izgradnju Industrijske zone u Prokuplju uloženo 170 miliona dinara
Završeni su radovi na izgradnji i uređenju Industrijske zone u Prokuplju u koje je uloženo 170 miliona dinara, saznaje agencija Beta u lokalnoj samoupravi... U izgradnju Industrijske zone u Prokuplju uloženo 170 miliona dinara

Završeni su radovi na izgradnji i uređenju Industrijske zone u Prokuplju u koje je uloženo 170 miliona dinara, saznaje agencija Beta u lokalnoj samoupravi u tom mestu.

Industrijska zona koja se prostire na 16 hektara nalazi se u blizini prokupačke fabrike Hisar i kompletno je urbanizovana.

Na njoj su izgrađene sve interne i eksterne saobraćajnice, infrastruktura, kanalizaciona i vodovodna mreža koja vodi do svake parcele, kao i telekomunikaciona i elektro mreža.

Na prostoru Industrijske zone sada je postavljen „pokretni trafo“ koji će obezbeđivati energiju do izgradnje statičnog trafoa koji će koštati dodatnih 190 miliona dinara.

Za ulaganje u prokupačku industrijsku zonu i otvaranje pogona do sada su se javila tri investitora, jedan iz Nemačke i dva iz Turske.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...