UGOSTITELJI U REPUBLICI SRPSKOJ RADE DUŽE Kafane i restorani otvoreni do 23 sata

BiznisRegionTurizamVesti

23.5.2020 09:04 Autor: Redakcija Biznis.rs

UGOSTITELJI U REPUBLICI SRPSKOJ RADE DUŽE Kafane i restorani otvoreni do 23 sata UGOSTITELJI U REPUBLICI SRPSKOJ RADE DUŽE Kafane i restorani otvoreni do 23 sata
Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske doneo je zaključak o regulisanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, kojim se određuje da kafane i restorani u... UGOSTITELJI U REPUBLICI SRPSKOJ RADE DUŽE Kafane i restorani otvoreni do 23 sata

Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske doneo je zaključak o regulisanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, kojim se određuje da kafane i restorani u Srpskoj do 8. juna mogu da rade od 6 do 23 časa.

“Pružanje ugostiteljskih usluga ishrane i pića odnosi se i na ugostiteljske objekte za smeštaj“, navedeno je u zaključku.

Zaključak je na snagu stupio u petak 22. maja, prenose regionalni mediji. Prethodno je istog dana ukinuto ograničenje kretanja, odnosno policijski čas, u ok viru kojeg je zabrana kretanja na teritoriji Republike Srpske bila na snazi svake večeri od 22 do pet časova ujutru narednog dana.

Štab je ranije do 25. maja ograničio rad ugostiteljskih objekata u vremenskom periodu koji ne narušava trajanje policijskog časa.

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.