Krizni štab pokazao razumevanje za zahteve privrede

Ugostiteljski objekti se potpuno otvaraju od 8. maja

BiznisSrbijaTurizamVesti

29.4.2021 10:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Ugostiteljski objekti se potpuno otvaraju od 8. maja Ugostiteljski objekti se potpuno otvaraju od 8. maja
Od 8. maja biće otvoreni potpuno svi ugostiteljski objekti, odlučeno je na sednici Kriznog štaba Srbije. Odlučeno je i da se dozvoli vakcinacija u... Ugostiteljski objekti se potpuno otvaraju od 8. maja

Od 8. maja biće otvoreni potpuno svi ugostiteljski objekti, odlučeno je na sednici Kriznog štaba Srbije.

Odlučeno je i da se dozvoli vakcinacija u tržnim centrima i na drugim javnim mestima, uz saglasnost nadležnih i Zavoda za javno zdravlje, saopštio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je, nakon sednice, zahvalio u ime Grada Beograda svim članovima Kriznog štaba jer su, kako je naveo, pokazali razumevanje za zahteve privrede.

„Verujem da smo zajedno našli meru kako da privreda radi kao i da se istovremeno sačuva javno zdravlje građana. Pored toga, ne mogu da ne primetim da je Beograd najbolji region kada je vakcinacija u pitanju i da je pravedno da naše građanke i građani budu nagrađeni zato što su odgovorni“, naveo je Vesić na svom Facebook profilu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...