bečka startap zajednica ubrzano raste

ViennaUP u hibridnoj formi, sa više od 30 konferencija i predavanja

EUHi-techLifestyleManifestacijeVesti

14.4.2022 12:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ViennaUP u hibridnoj formi, sa više od 30 konferencija i predavanja ViennaUP u hibridnoj formi, sa više od 30 konferencija i predavanja
Festival ViennaUP je namenjen startapovima, investitorima, tehnološkim entuzijastima i vizionarima i biće održan od 27. maja do 3. juna u Beču. Inicijator festivala je... ViennaUP u hibridnoj formi, sa više od 30 konferencija i predavanja

Festival ViennaUP je namenjen startapovima, investitorima, tehnološkim entuzijastima i vizionarima i biće održan od 27. maja do 3. juna u Beču. Inicijator festivala je Bečka privredna agencija.  

Partneri festivala su značajni akteri na lokalnoj i međunarodnoj startap sceni i uticajni investitori. Progam će obuhvatati više od 30 događaja uključujući konferencije, umrežavanja, radionice i predavanja.

Fokus će biti na temama kao što su pametan grad, socijalno preduzetništvo, prirodne nauke, kreativna industrija, finansijska tehnologija i mnoge druge.  

Učesnici će imati priliku da se bave aktuelnim pitanjima iz različitih industrija, razgovaraju o gorućim temama, prošire svoju mrežu kontakata i puste da ih inspiriše bečka startap zajednica jedna od najbrže rastućih zajednica u Centralnoj Evropi.  

Događaji će biti organizovani širom grada usled decentralizovanog karaktera festivala. Učesnici će istovremeno moći da upoznaju austrijsku prestonicu.

Nakon što je u 2021. godini festival održan isključivo u digitalnom okviru ovogodišnji ViennaUP će biti organizovan u hibridnoj formi.  

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...