Ugovore potpisalo 520 korisnika

Vojvođanskim poljoprivrednicima više od 300 miliona dinara za priključnu mehanizaciju

SrbijaVesti

20.10.2023 08:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Vojvođanskim poljoprivrednicima više od 300 miliona dinara za priključnu mehanizaciju Vojvođanskim poljoprivrednicima više od 300 miliona dinara za priključnu mehanizaciju
Poljoprivredni proizvođači iz Vojvodine potpisali su u četvrtak u Pokrajinskoj vladi ugovore za nabavku nove priključne mehanizacije, u ukupnoj vrednosti od 313,6 miliona dinara.... Vojvođanskim poljoprivrednicima više od 300 miliona dinara za priključnu mehanizaciju

Poljoprivredni proizvođači iz Vojvodine potpisali su u četvrtak u Pokrajinskoj vladi ugovore za nabavku nove priključne mehanizacije, u ukupnoj vrednosti od 313,6 miliona dinara.

Kako je prenela eKapija, sredstva su dodeljena poljoprivrednim gazdinstvima za nabavku novih mašina za primarnu i dopunsku obradu zemljišta, đubrenje, setvu, sadnju, zaštitu bilja, ubiranje useva i transport.

Na ovaj način biće omogućena i nabavka opreme za čišćenje i pranje poljoprivrednih proizvoda, berbu, sortiranje i kalibriranje, pakovanje i obeležavanje.

Ugovore je nosiocima registrovanih gazdinstava dodelila pomoćnica resornog sekretara Dragica Ilić koja je istakla da je po ovom konkursu sredstva dobilo 520 korisnika.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...