Nakon godinu dana pauze muzički i festivalski život polako počinje

Zabava se na velika vrata vraća u Las Vegas

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

18.3.2021 11:59 Autor: Marija Jovanović 2

Zabava se na velika vrata vraća u Las Vegas Zabava se na velika vrata vraća u Las Vegas
Nakon brojnih otkazanih manifestacija zbog pandemije korona virusa u svetsku prestonicu zabave muzički i festivalski život vraća se na velika vrata. Organizatori festivala “Life... Zabava se na velika vrata vraća u Las Vegas

Nakon brojnih otkazanih manifestacija zbog pandemije korona virusa u svetsku prestonicu zabave muzički i festivalski život vraća se na velika vrata.

Organizatori festivala “Life is Beautiful” (Život je lep) najavili su događaj u Las Vegasu koji će se održati od 17. do 19. septembra, a na vrhu liste od 60 poznatih umetnika koji će na njemu nastupati izdvajaju se Bili Ajliš (Billie Eilish), poznata pank-rok grupa Grin dej (Green Day), australijski psihodelični rok sastav Tejm Impala (Tame Impala) i američki reper A$AP Rocky.

„Nakon godinu dana odmora, uzbuđeni smo ne samo jer ćemo poželeti dobrodošlicu našim obožavaocima, već i zato što ćemo se vratiti u centar Las Vegasa i što ćemo okupiti naše umetnike i kreativne ljude iz svih branši“, rekao je Dejvid Oem (David Oehm), izvršni direktor manifestacije.

Foto: Pixabay.com

Direktorka festivala Loren Del Frago (Lauren DelFrago) kazala je da organizatori sarađuju sa lokalnim i državnim zvaničnicima kako bi osigurali “siguran povratak žive muzike”, prenosi AP.  

Najava festivala usledila je nakon što su gradske vlasti u Las Vegasu za ovu manifestaciju izdvojile 150.000 dolara, od ukupno 3,5 miliona dolara koji su predviđeni za takve događaje i manifestacije u narednih 16 meseci.

Takođe, Las Vegas Review-Journal izvestio je da su vlasti izdvojile i 275.000 dolara seriju koncerata Downtown Rocks koji će se održati od maja do oktobra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...