Američka firma dozvoliće korporativnim radnicima i do četiri nedelje van kancelarije

Zaposleni u Amazonu imaće mogućnost rada na daljinu

LifestyleVesti

12.10.2021 13:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Zaposleni u Amazonu imaće mogućnost rada na daljinu Zaposleni u Amazonu imaće mogućnost rada na daljinu
U kompaniji Amazon došlo je do promene u politici poslovanja. Cilj ove firme više nije da vrati sve zaposlene u kancelarije, već će, kako... Zaposleni u Amazonu imaće mogućnost rada na daljinu

U kompaniji Amazon došlo je do promene u politici poslovanja. Cilj ove firme više nije da vrati sve zaposlene u kancelarije, već će, kako je saopštio izvršni direktor Endi Džesi (Andy Jassy) u poruci zaposlenima, „omogućiti pojedinim vođama timova da sami odluče koliko će dana tokom nedelje njihovi podređeni raditi u kancelarijama“.

Ova kompanija je ranije zahtevala da njeni zaposleni rade u kancelarijama od 3. januara najmanje tri dana sedmično, prenosi Tanjug, pozivajući se na Reuters.

U poruci koja je objavljena na Amazonovom blogu, Džesi je naveo da će korporativnim zaposlenima u kompaniji biti dozvoljeno da rade do četiri sedmice godišnje izvan kancelarije, sa bilo koje lokacije u zemlji u kojoj su zaposleni.

Amazon, koji jedan od najvećih privatnih poslodavaca u SAD, zahteva od svojih zaposlenih da budu dovoljno blizu timova u kojima rade kako bi mogli da dođu na sastanak u roku od jednog dana.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...