(VIDEO) POČINJE GRADNJA JOŠ DVE ZGRADE BW Glavni izvođač radova biće isti kao i za TC Galerija

BiznisInfrastrukturaInvesticijeNekretnineNovacSrbijaVesti

13.11.2020 16:45 Autor: Julijana Vincan 2

(VIDEO) POČINJE GRADNJA JOŠ DVE ZGRADE BW Glavni izvođač radova biće isti kao i za TC Galerija (VIDEO) POČINJE GRADNJA JOŠ DVE ZGRADE BW Glavni izvođač radova biće isti kao i za TC Galerija
Domaća kompanija Gradina, koja je gradila tržni centar Galerija, postala je glavni izvođač radova u dve stambene zgrade „Belgrade Waterfront“, BW Aria i BW... (VIDEO) POČINJE GRADNJA JOŠ DVE ZGRADE BW Glavni izvođač radova biće isti kao i za TC Galerija

Domaća kompanija Gradina, koja je gradila tržni centar Galerija, postala je glavni izvođač radova u dve stambene zgrade „Belgrade Waterfront“, BW Aria i BW Terra.

Kako je saopšteno, potpisivanjem ugovora označena je nova faza u izgradnji ovih stambenih objekata, koji će stanarima pružiti različite mogućnosti, poput zajedničkog dvorišta, dečjeg igrališta i sadržaja za relaksaciju.

„Stambene zgrade u okviru BW, među kojima su BW Aria i BW Terra, projektovane su da unapređuju kvalitet života stanara – blizina reke, parka i odlična povezanost sa svim delovima grada samo su neke od izuzetnih prednosti koje život u novom centru grada donosi“, navodi se u saopštenju BW.

Beograd na vodi
Foto: BG Waterfront

Generalni direktor BW Nikola Nedeljković istakao je da će, smeštene u blizini Savskog parka, Sava Promenade, kao i Galerije Belgrade, zgrade BW Aria i BW Terra, biti deo uzbudljive stambene četvrti.

„Urbanističko rešenje tog bloka takođe predviđa povučenost u odnosu na susedne parcele, pa su budućim stanarima obezbeđeni privatnost i osećaj prostranosti, uz dodatan priliv prirodne svetlosti i svežeg vazduha“, navodi BW.

Nedeljković ističe da su zgrade BW Aria i BW Terra oličenje standarda visokog kvaliteta, koji je postao sinonim za Belgrade Waterfront.

„Ponosni smo na nastavak saradnje i što opet imamo priliku da iskustvom doprinesemo izgradnji najvećeg urbanističkog projekta u regionu“, izjavio je direktor Gradine, Ðuro Ðurđević.

Arhitekturu zgrada BW Aria i BW Terra, koje je projektovao naš nagrađivani arhitekta Jovan Mitrović, karakterišu po tri kaskadna bloka koje fasadi daju jedinstven izgled, dok stanovi imaju direktan pogled na reku ili grad.

Kako je najavljeno, u prizemlju zgrada nalaziće se i mnogi maloprodajni lokali.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...