ODLOŽEN I FESTIVAL EVROPSKOG FILMA PALIĆ Novi termin, zbog pandemije, neizvestan

LifestyleSrbija

17.7.2020 08:40 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ODLOŽEN I FESTIVAL EVROPSKOG FILMA PALIĆ Novi termin, zbog pandemije, neizvestan ODLOŽEN I FESTIVAL EVROPSKOG FILMA PALIĆ Novi termin, zbog pandemije, neizvestan
Ovogodišnji 27. Festival evropskog filma Palić neće biti održan u najavljenom terminu, od 8. do 14. avgusta, zbog suzbijanja pandemije virusa Covid 19. Značajna... ODLOŽEN I FESTIVAL EVROPSKOG FILMA PALIĆ Novi termin, zbog pandemije, neizvestan

Ovogodišnji 27. Festival evropskog filma Palić neće biti održan u najavljenom terminu, od 8. do 14. avgusta, zbog suzbijanja pandemije virusa Covid 19.

Značajna filmska smotra odlaže se dok se ne stvore uslovi za njeno održavanje, saopštili su organizatori festivala.

Festival je prvobitno bio zakazan u terminu od 18. do 24. jula, ali je zatim termin održavanja pomeren za dve nedelje zbog pandemije korona virusa, podseća Tanjug.

Ideja organizatora bila je da obezbede što bolju i bezbedniju organizaciju ove manifestacije koja se održava na otvorenom.

Projekcija filma „Ime naroda“ reditelja Darka Bajića bila je zakazana na otvaranju festivala.

Istorijska priča o Svetozaru Miletiću, uglednom advokatu, nekadašnjem gradonačelniku Novog Sada i jednom od najuticajnijih srpskih političara u Austrougarskoj druge polovine 19. veka, otvoriće festival, onda kada se za to steknu uslovi.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...