PULSKI FILMSKI FESTIVAL ODRŽAVA SE UPRKOS PANDEMIJI Srpski film „Otac“ takmiči se za Zlatnu arenu

LifestyleRegion

31.7.2020 09:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PULSKI FILMSKI FESTIVAL ODRŽAVA SE UPRKOS PANDEMIJI Srpski film „Otac“ takmiči se za Zlatnu arenu PULSKI FILMSKI FESTIVAL ODRŽAVA SE UPRKOS PANDEMIJI Srpski film „Otac“ takmiči se za Zlatnu arenu
Uprkos tome što je većina kulturno- zabavnih manifestacija u regionu otkazana ovog leta zbog pandemije korona virusa, jedan od najznačajnijih i najstarijih festivala će,... PULSKI FILMSKI FESTIVAL ODRŽAVA SE UPRKOS PANDEMIJI Srpski film „Otac“ takmiči se za Zlatnu arenu

Uprkos tome što je većina kulturno- zabavnih manifestacija u regionu otkazana ovog leta zbog pandemije korona virusa, jedan od najznačajnijih i najstarijih festivala će, ipak, biti održan.

Iako je već jednom odložen, organizatori su saopštili da će ovogodišnji 67. Pulski filmski festival biti održan od 29. avgusta do 4. septembra. Kako su precizirali čelnici čuvene filmske smotre, manifestacija će biti održana uz poštovanje epidemioloških mera koje u tom momentu budu bile na snazi.

Festival u Pulskoj areni otvoriće hrvatsko-švajcarski film „Mare“ rediteljke Andree Štake, prenosi Tanjug.

Srpski film „Otac“ Srdana Golubovića biće prikazan u Pulskoj areni, najavili su organizatori. Golubovićevo ostvarenje našlo se među 16 filmova koji će se takmičiti za glavnu nagradu festivala- Zlatnu arenu.

Podsetimo, prvobitan termin održavanja festivala bio je od 18. do 26. jula, međutim pomeren je zbog pogoršanja epidemiološke situacije u regionu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...