ŠIVENE MASKE SVE TRAŽENIJA ROBA Ponuda raznovrsna, cene od 200 do 500 dinara

LifestyleZdravlje

17.8.2020 14:23 Autor: Julijana Vincan

ŠIVENE MASKE SVE TRAŽENIJA ROBA Ponuda raznovrsna, cene od 200 do 500 dinara ŠIVENE MASKE SVE TRAŽENIJA ROBA Ponuda raznovrsna, cene od 200 do 500 dinara
Kriza izazvana korona virusom podstakla je mnoge da iskoriste priliku i naprave biznis od onoga što će još dugo biti neophodno – zaštitnih maski.... ŠIVENE MASKE SVE TRAŽENIJA ROBA Ponuda raznovrsna, cene od 200 do 500 dinara

Kriza izazvana korona virusom podstakla je mnoge da iskoriste priliku i naprave biznis od onoga što će još dugo biti neophodno – zaštitnih maski. Stoga njihova ponuda cveta i ima ih gotovo svuda – od prodavnica, muzeja i knjižara, sve do društvenih mreža.

Pojedinačne šivene maske se mogu naći za novčane iznose od 200 do 500 dinara. Cene variraju u zavisnosti od materijala, kroja, broja slojeva, a ima i onih koje se dobijaju uz zamenjivi filter. Zato su čak i oni koji umeju sami da ih naprave odustali od toga i opredeljuju se za onlajn naručivanje, naročito putem društvenih mreža Instagram i Facebook.

Foto: Tanjug/AP

Trenutno je, zbog početka školske godine, najveća potražnja za dečjim maskama koje se nude u paketu od pet komada. Jedan takav komplet u proseku košta 1.200 dinara, prenosi Tanjug.

Šivene maske različitih veličina i motiva, na vezivanje, sa učkurima koji se podešavaju po dužini, jednobojne, svilene, sa šljokicama, logoima kompanija i štampom po izboru, ovih dana su posebno tražena roba.

Foto: Pixabay.com

Prema ocenama stručnjaka, ovakve maske koje se peru, ipak se ne smatraju dovoljnom zaštitom od virusa. Međutim, mogu da se koriste na otvorenom i u prostorijama u kojima je manji broj ljudi.

Takođe, mnogima služe kao opomena da ne dodiruju lice i zbog svega toga su ovog leta postale i nezaobilazan modni detalj.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...