javno nadmetanje nije održano

Nema zainteresovanih kupaca za stečajnu imovinu preduzeća „14. oktobar“ iz Kruševca

Novac

10.4.2024 15:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Nema zainteresovanih kupaca za stečajnu imovinu preduzeća „14. oktobar“ iz Kruševca Nema zainteresovanih kupaca za stečajnu imovinu preduzeća „14. oktobar“ iz Kruševca
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je da za danas zakazano javno nadmetanje, za kupovinu dela imovine Industrije mašina i komponenata „14. oktobar“ iz... Nema zainteresovanih kupaca za stečajnu imovinu preduzeća „14. oktobar“ iz Kruševca

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je da za danas zakazano javno nadmetanje, za kupovinu dela imovine Industrije mašina i komponenata „14. oktobar“ iz Kruševca u stečaju, nije održano jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

Početna cena za stečajnu imovinu „14. oktobra“ bila je 75,75 miliona dinara, a čini je više poslovnih zgrada, prenosi Beta.

IMK „14. oktobar“ je u stečaju od 2016. godine, a najveći deo imovine tog preduzeća 2017. godine kupila je kompanija „SCMG – 14. oktobar“ iz Beograda, ćerka firma češke kompanije „Czechoslovak group“.

 • SUNCE

  10.4.2024 #1 Author

  Jako zalosno.To je nekada bio gigant koji je hranio mnogo porodica i imao veliki izvoz traktora.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.