Sprovođenje razvojne strategije

Telekom Slovenije sa NLB i SID bankom potpisao ugovor o kreditu od 100 miliona evra

Novac

22.12.2023 08:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Telekom Slovenije sa NLB i SID bankom potpisao ugovor o kreditu od 100 miliona evra Telekom Slovenije sa NLB i SID bankom potpisao ugovor o kreditu od 100 miliona evra
Telekom Slovenije potpisao je ugovor o kreditu sa NLB i SID bankom u cilju refinansiranja dugoročnog sindiciranog kredita u iznosu od 100 miliona evra.... Telekom Slovenije sa NLB i SID bankom potpisao ugovor o kreditu od 100 miliona evra

Telekom Slovenije potpisao je ugovor o kreditu sa NLB i SID bankom u cilju refinansiranja dugoročnog sindiciranog kredita u iznosu od 100 miliona evra.

Prema rečima generalnog direktora Telekoma Boštjana Košaka, kompanija je na taj način obezbedila neophodna finansijska sredstva za sprovođenje ambiciozne i razvojno orijentisane strategije, piše Seebiz.

„Telekom Slovenije je infrastrukturni temelj slovenačkog društva, a naš razvoj će se i dalje zasnivati na najsavremenijim tehnologijama, modernizaciji mreže i pružanju sigurnih i pouzdanih usluga uz pažljivo razmatranje svih održivih aspekata poslovanja“, rekli su u saopštenju objavljenom na njihovom sajtu Ljubljanske berze, rezimirao je Košak iz Telekoma.

Predsednik uprave NLB-a Blaž Brodnjak potpisivanje ugovora vidi kao nadogradnju dugogodišnjeg partnerstva sa Telekomom Slovenije.

„Izuzetno smo srećni i ponosni što možemo da sarađujemo sa ključnim sistemskim kompanijama kako u Sloveniji tako i u regionu, i tako stvaramo bolju budućnost“, rekao je on.

Predsednik uprave SID banke Borut Jamnik ocenio je da je Telekom otvorio nove mogućnosti za ulaganja koja će doprineti daljem razvoju kompanije.

„Svojom finansijskom i stručnom podrškom ovakvim projektima, SID banka aktivno sprovodi svoju misiju promocije konkurentnog i održivog razvoja Slovenije“, rezimirao je Jamnik u poruci.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...