Firma „LH-TEC“ primer uspešnog poslovanja

Bavljenje finalnom preradom drveta unosno u BiH uprkos izazovima

Firme u fokusuPoslovanjePreduzetnikU fokusu

13.3.2021 15:56 Autor: Julijana Vincan 1

Bavljenje finalnom preradom drveta unosno u BiH uprkos izazovima Bavljenje finalnom preradom drveta unosno u BiH uprkos izazovima
Finalna prerada drveta, tačnije, izrada gazišta i montažnih stepenica od različitih vrsta drveta kao i ostalih bliskih komponenti, osnovna je delatnost preduzeća „LH-TEC“ iz... Bavljenje finalnom preradom drveta unosno u BiH uprkos izazovima

Finalna prerada drveta, tačnije, izrada gazišta i montažnih stepenica od različitih vrsta drveta kao i ostalih bliskih komponenti, osnovna je delatnost preduzeća „LH-TEC“ iz Kiseljaka, osnovanog 2014. godine. Trenutno proizvodnju obavljaju u novoizgrađenoj proizvodnoj hali, koja je povezana sa lakirnicom i sušarom.

Uprkos podatku Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine, da je ukupna proizvodnja šumskih sortimenata u BiH u četvrtom kvartalu prošle godine iznosila 960.547 kubnih metara i da je manja za 7,31 odsto u odnosu na isti period 2019. godine, praksa firme „LH-TEC“ pokazala je da, kada je poslovanje stabilno, prevazilaze se svi izazovi.

„Bavimo se finalnom preradom drveta, tačnije, izradom gazišta i montažnih stepenica od razlišitih vrsta drveta. Većina naših proizvoda se izvozi u Nemačku, Švajcarsku, Norvešku i Austriju. Veoma smo zadovoljni poslovanjem i imamo novoizgrađeni proizvodni prostor, koji je povezan sa lakirnicom. Zaista nismo imali poteškoća zbog pandemije korona virusa, korona kriza nije uticala ni na koji način na naše poslovanje“, izjavio je za Biznis.rs direktor Hamdo Litrić.

Foto: Lh Tec

Dodao je da trenutno imaju oko 25 radnika, kao i da kontinuirano rade na usavršavanju i edukaciji svojih zaposlenih. Njihova glavna misija je, kako kaže, zadovoljni kupac.

„Kroz saradnju sa drugim kompanijama uspešno iznalazimo kombinovana kreativna rešenja sa drugim materijalima poput kamena, metala, stakla i drugim, a nudimo i posebna rešenja, specijalne materijale, oblike i boje. Tu smo da poslovnim partnerima razrešimo eventualne nedoumice, damo predlog, a sve to uz prijateljsko raspoloženje, uvažavajući želje i sugestije naših kupaca. Poznati smo po unikatnom ručnom radu, raznovrsnosti ponude, primenama novih tehnologija, kao i po poštovanju rokova i visokom kvalitetu svih naših usluga“, naglasio je naš sagovornik.

Foto: Lh Tec

Uzevši u obzir sve navedeno, ne čudi što je baš ovoj kompaniji dodeljena A+ bonitetna ocena, koja spada među najviše kojima se može nagraditi poslovanje neke firme.

„A+ Sertifikat bonitetne izvrsnosti označava visoku sposobnost izvršenja finansijskih obaveza i nizak kreditni rizik. Preduzeće koje je zaslužilo ovu bonitetnu ocenu ne pokazuje nikakve znakove za rizično poslovanje u budućnosti. S takvom firmom ostale kompanije mogu kvalitetno i uspešno da sarađuju, a uspešno poslovanje će se nastaviti i u budućnosti“, zaključak je bonitetne kuće CompanyWall.

„LH-TEC“ d.o.o. Kiseljak

Polje Višnjica br. 47 A, 71250 Kiseljak, Bosna

Poslovni prihodi (EUR):
1.933.897 (2019)
Broj zaposlenih:
23 (2019)
  • Anna

    14.3.2021 #1 Author

    Lepo je čuti kako neko dobro posluje i u ovo vreme. Svaka čast

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...