„Elmont“ iz Bosanske Krupe o svom dugogodišnjem iskustvu

Instalacije jake i slabe struje odgovoran i važan posao

Firme u fokusuPoslovanjePreduzetnikU fokusu

10.3.2021 15:56 Autor: Julijana Vincan

Instalacije jake i slabe struje odgovoran i važan posao Instalacije jake i slabe struje odgovoran i važan posao
Vođenje nekog biznisa i pružanje proizvoda i usluga uvek nosi sa sobom veliku odgovornost, posebno kada je reč o nečemu gde od profesionalnosti zavisi... Instalacije jake i slabe struje odgovoran i važan posao

Vođenje nekog biznisa i pružanje proizvoda i usluga uvek nosi sa sobom veliku odgovornost, posebno kada je reč o nečemu gde od profesionalnosti zavisi nečija bezbednost, kao što je to slučaj sa instalacijama jake i slabe struje. Kompanija koje se bave baš ovom delatnošću ima više, ali nas je zanimalo kako jedna takva firma, koja se posebno ističe svojim načinom rada, posluje u Bosni i Hercegovini.

„Osnovali smo ‘Elmont’ 2008. godine, ali firma ima dugu tradiciju od 2002. godine, kao nastavak u poslovanju veoma uspešne samostalne zanatske radnje ‘Novkinić’. Primarna delatnost jeste izvođenje elektroinstalacionih radova jake i slabe struje i radimo na području cele BiH. Prijavljujemo se upravo na tendere u Zadru, u Hrvatskoj, a imamo i krupne planove, jer čekamo papirologiju za rad u Danskoj u Kopenhagenu“, otkriva za Biznis.rs vlasnik kompanije, Ibrahim Novkinić.

Električar
Foto: Pixabay.com

Dodaje da uprkos pandemiji korona virusa imaju istaknute rezultate, kao i da su stvorili veoma dobru mrežu pouzdanih poslovnih partnera i dobavljača.

„Trudimo se da rešimo sve izazove koji su pred nama. Naše porodično preduzeće je prepoznatljivo po kvalitetu, pedantnosti i dogovoru oko izvršavanja poslova. Poslovanje nam je likvidno i pridržavamo se svih propisanih epidemioloških mera. Trenutno imamo oko 10 zaposlenih radnika“, ističe naš sagovornik.

Dugogodišnjim radom i iskustvom obezbedili su, kako kaže, siguran put do ostvarivanja maksimalnih rezultata u oblasti elektro usluga. Specijalizovani su za izvođenje radova na instalaciji elektroenergetskih instalacija na složenim objektima (veliki stambeno-poslovni objekti, industrijske hale, tržni centri, i tome slično).

„Jaka struja obuhvata proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije za potrebe mehaničkog pogona svih vrsta, električne rasvete, grejanja i hemijskih reakcija. Radimo i sve vrste instalacija slabe struje i sigurnosnih tehničkih sistema. Pored navedenog nudimo i izradu projektne dokumentacije jake i slabe struje, tehničku kontrolu projektne dokumentacije, nadzor nad izvođenjem objekata izvođenje svih vrsta instalacija jake i slabe struje“, ističe Novkinić.

Električar
Foto: Pixabay.com

Izuzetno uspešno poslovanje „Elmonta“ potvrđuje i najviša bonitetna ocena AAA, koja označava vrlo visoku sposobnost izvršenja finansijskih obaveza i minimalan kreditni rizik.

„Bonitetna ocena AAA svrstava poslovni subjekt u najviši bonitetni razred i utvrđuje se malom broju kompanija koje su superiorne u svojim oblastima poslovanja, a dokaz je da privredni subjekt posluje bez poteškoća i komplikacija u dužem vremenskom periodu. Ovakva kompanija nikada nije bila u blokadi i redovno izvršava sve svoje obaveze, a odlikuje je besprekorna solventnost i poslovna efikasnost. Ova ocena je nedvosmislena potvrda stabilnosti kompanije i kvaliteta poslovanja i njen nosilac je pouzdan i idealan poslovni partner“, zaključak je bonitetne kuće „CompanyWall“.

D.O.O. “ ELMONT “ Bosanska Krupa

ul. Prvomajska bb, 77240 BOSANSKA KRUPA, Bosna

Poslovni prihodi (EUR):
1.916.043 (2019)
Broj zaposlenih:
9 (2019)

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.