poziv domaćim kompanijama da iskoriste mogućnosti i povlastice

Aerospace hab otvoren za saradnju sa firmama iz Srbije

BiznisFirme u fokusuInovacijePreduzetnikSvetU fokusuVesti

20.10.2021 18:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Aerospace hab otvoren za saradnju sa firmama iz Srbije Aerospace hab otvoren za saradnju sa firmama iz Srbije
Predstavnici srpskih kompanija u oblasti avio-industrije, koji učestvuju na svetskoj izložbi „Expo 2020 Dubai“ u Ujedinjenim Arapskim Emiratima posetili su Mohammed bin Rashid Aerospace... Aerospace hab otvoren za saradnju sa firmama iz Srbije

Predstavnici srpskih kompanija u oblasti avio-industrije, koji učestvuju na svetskoj izložbi „Expo 2020 Dubai“ u Ujedinjenim Arapskim Emiratima posetili su Mohammed bin Rashid Aerospace centar u zoni Dubai South i sa menadžmentom razmotrili mogućnosti uspostavljanja saradnje, saopštila je Privredna komora Srbije.

Direktor Mohamed Al Falasi (Mohammed Al Falasi) pozvao je srpske kompanije da iskoriste mogućnosti i povlastice koje firmama iz Srbije nude Aerospace hab i započnu poslovanje u Dubaiju, prenosi Tanjug.

„Vi ste nam mnogo važni“, rekao je Al Falasi i naglasio da na prostoru haba koji zauzima 70 kvadratnih kilometara već posluju globalni giganti poput Lufthanse, General Electrica, Airbus-a, Amazona.

Rukovodilac Kancelarije PKS u Dubaiju Marko Selaković poručio je našim kompanijama da su im vrata uvek otvorena. „Zahvalni smo Al Falasiju i celom menadžmentu Aerospace hab-a na izvanrednoj prezentaciji i pruženim mogućnostima kompanijama iz Srbije. Biznis hab Srbije u Slobodnoj zoni Dubai South snažna je podrška našim privrednicima za početak poslovanja u Dubaiju“, rekao je Selaković.

Privredna komora Srbije

RESAVSKA 13, 11050 Beograd (Vračar), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
22.416.465,97 (2019)
Broj zaposlenih:
(2019)

U okviru tematske nedelje Svemir na izložbi Expo 2020 Dubai učestvuje 27 kompanija iz Srbije koje se bave avio i svemirskim tehnologijama.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...