AIR SERBIA PODIŽE AVIONE SLEDEĆE NEDELJE Komercijalni letovi ka pet gradova Evrope

SrbijaU fokusuVesti

9.5.2020 10:28 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

AIR SERBIA PODIŽE AVIONE SLEDEĆE NEDELJE Komercijalni letovi ka pet gradova Evrope AIR SERBIA PODIŽE AVIONE SLEDEĆE NEDELJE Komercijalni letovi ka pet gradova Evrope
U narednoj nedelji “Air Serbia” organizovaće pet komercijalnih letova za gradove EU, te će tako građani Srbije koji žele da se vrate u zemlju... AIR SERBIA PODIŽE AVIONE SLEDEĆE NEDELJE Komercijalni letovi ka pet gradova Evrope

U narednoj nedelji “Air Serbia” organizovaće pet komercijalnih letova za gradove EU, te će tako građani Srbije koji žele da se vrate u zemlju moći to da urade pre 18. maja kada se uspostavljaju redovne linije ove kompanije za određene destinacije, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

On je rekao da će “Air Serbia” organizovati samostalno letove, da to više ne radi Vlada Srbije i da će naplaćivati karte.

U ponedeljak, 11. maja, leti avion za Pariz, u utorak za Frankfurt, u sredu za Beč, u četvrtak za Frankfurt i u petak za Cirih.

„Svako ko hoće da se vrati u zemlju može da se javi ‘Air Serbia’ i cene karata su komercijalne“, rekao je Dačić za TV Pink.

Dačić je podsetio da je Vlada Srbije od početka epidemije virusa korona, uvođenja vanrednog stanja i zatvaranja granica, vratila u zemlju oko 15.000 ljudi koji su bili zarobljeni na aerodromima, na službenim putovanjima, studente, đake, turiste i da je za njih prevoz bio besplatan.

  • Nikola.Nidzo

    9.5.2020 #1 Author

    Cudan prelaz iz opste panike u citavom svetu, do ovog stanja gde se sve vraca u normalu, nista mi nije jasno

    Odgovori

  • Taki

    9.5.2020 #2 Author

    Lepe vesti 😃😃😃

    Odgovori

    • Maja

      9.5.2020 #3 Author

      Ķako vrtoglavom brzinom doslo, tako vrtoglavom brzinom otislo….Sjajno da je tako i da se vracamo u redovne tokove👍

      Odgovori

  • Nataša Ć

    10.5.2020 #4 Author

    Možda prerano za avio saobraćaj ali dobro je, polako se sve vraća na staro.

    Odgovori

  • Jelena

    12.5.2020 #5 Author

    idemo dalje..

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...